Doe Mee

Ben je geïnteresseerd geraakt? Neem dan alvast een optie op Dalfsen Stroomt!

Een optie kost 25 euro maar verplicht je nog tot niets. Een optie geeft je straks wel voorrang bij de uitgifte van panelen. Opties geven ons inzicht in de vraag die er naar ons zonnepark is. Die 25 euro wordt verrekend als je straks in ons zonnepark participeert. Geef hieronder aan dat je een optie wilt; op hoeveel panelen, en of je die wilt kopen of dat je een andere financiële constructie wilt.

Je kunt ook lid worden van de coöperatie. De contributie bedraagt 25 euro per jaar. Je kan dan meepraten over nieuw te ontwikkelen projecten en alle andere zaken die de coöperatie betreffen. Om te kunnen participeren in een zonnepark moet je lid zijn van de coöperatie, maar andersom hoef je als lid niet te participeren in het zonnepark. Coöperatieleden moeten wel lid zijn van Groen Gebogen.

Zodra het park wordt gerealiseerd, nodigen we je uit je definitief in te schrijven voor het door jou gewenste aantal panelen. Wie het eerst komt het eerst maalt, waarbij coöperatieleden en mensen met een optie voor gaan.

Vragen over het invullen van dit formulier? Neem dan contact op.

 Ja, ik neem een optie op het zonnepark
 Bel mij voor info